Top 10 goedkope printers

Printer goedkoop

In onze artikelen hebben we al eerder de beste printers voor thuis en voor op kantoor besproken en we hebben ook uitgebreid uitleg gegeven over waar je op moet letten als je een printer koopt. In dit artikel zoomen we in op de 10 beste en goedkoopste printers die je op dit moment kunt kopen. 

 

1. HP DeskJet 2710e: de beste all-in-one printer voor thuis

De beste en een van de goedkoopste printers voor thuis, is de HP DeskJet 2710e. De printer is eenvoudig in gebruik, met je thuisnetwerk via Wi-Fi te verbinden en geschikt voor het printen, kopiëren en scannen van documenten. De printer heeft een lade met een capaciteit van 60 vellen en het product kan tot 25 pagina’s per minuut afdrukken. In een resolutie van 1200×4800 DPI. Bij aanschaf ontvang je ook 6 maanden Instant Inkt van HP. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Niet geschikt voor foto’s 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden Niet automatisch dubbelzijdig printen 
Eenvoudig in gebruik  
Tot 25 pagina’s per minuut  

2. Epson Expression Home XP-2200: de beste all-in-one printer met een hoge resolutie

De beste all-in-one printer met een hoge resolutie is de Epson Expression Home XP-2200. Die tot wel 39 pagina’s per minuut printen in een resolutie van 5760×1440 DPI. Je kunt met de printer documenten en foto’s printen, scannen en kopiëren en de printer is ook eenvoudig via Wi-Fi met het thuisnetwerk te verbinden. De printer biedt ook de optie aan om randloos te printen. De papierlade heeft een capaciteit van 100 vellen en je kunt een abonnement op ReadyPrint afsluiten, zodat je nooit zonder inkt komt te zitten. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 5760×1440 DPI Niet automatisch dubbelzijdig printen 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Eenvoudig in gebruik  
Tot 39 pagina’s per minuut  

3. Canon PIXMA TS3450: de goedkoopste printer voor huis-tuin-en-keukengebruik

De Canon PIXMA TS3450 is de goedkoopste printer voor huis-tuin-en-keukengebruik. Je kunt alledaagse documenten printen, scannen en kopiëren. Het product heeft een resolutie van 1200×4800 DPI en het kan tot 25 pagina’s per minuut printen. De all-in-one printer is ook eenvoudig via Wi-Fi te verbinden en je kunt ook gebruikmaken van functies, zoals Apple Airprint. De papierlade heeft een capaciteit van 60 vel en vrijwel ieder papierformaat wordt ondersteund. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Niet automatisch dubbelzijdig printen 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Eenvoudig in gebruik  
Tot 25 pagina’s per minuut  

4. Canon TS5150: De goedkoopste printer met een kleurendisplay

De Canon TS5150 is iets luxer dan de Canon PIXMA TS3450 en dat is vooral te danken aan het eenvoudig te bedienen kleurendisplay dat ook een touchscreen is. Op die manier kun je de printer eenvoudig bedienen en instellen. De all-in-one printer is geschikt voor het printen, kopiëren en scannen van alledaagse documenten en het product kan tot 25 pagina’s per minuut afdrukken in de resolutie 1200×4800 DPI. Een pluspunt is dat de printer ook een papierlade met een capaciteit van 120 vellen heeft. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Configuratie neemt tijd in beslag 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Papierlade met een capaciteit van 120 vellen  
Kleurendisplay  

5. HP DeskJet 2720e: de goedkoopste duurzame printer

De HP Deskjet 2720e is de goedkoopste duurzame printer die je op dit moment kunt bestellen. De printer heeft de capaciteit om 25 pagina’s per minuut te printen in een resolutie van 1200×4800 DPI. Hij heeft een papierlade met een capaciteit van 60 vellen en je kunt de printer gebruiken voor zowel het printen als het scannen en kopiëren van alledaagse documenten. Dit model is ook eenvoudig te verbinden via Wi-Fi en bij aanschaf krijg je 6 maanden Instant Inkt cadeau. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Niet geschikt voor foto’s 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Duurzaam  
6 maanden Instant Inkt inbegrepen  

6. HP DeskJet 2722E: de beste printer met HP+

HP+ is een bijzondere techniek die ervoor zorgt dat je printer veel effectiever en slimmer print en dat levert een kostenbesparing op. De printer is daarmee ook duurzaam en heeft de capaciteit om 25 pagina’s per minuut in een resolutie van 1200×4800 DPI te printen. Je kunt er ook documenten mee scannen en kopiëren. Verbinden gaat eenvoudig via Wi-Fi en bij aanschaf ontvang je 6 maanden Instant Inkt. De papierlade heeft een capaciteit van 60 vellen. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Niet geschikt voor foto’s 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Duurzaam  
HP+ printer  

7. HP Envy Photo Inspire 7220e: de goedkoopste printer voor het afdrukken van foto’s

De HP Envy Photo Inspire 7220e is de goedkoopste printer voor het afdrukken van foto’s. Je kunt documenten en foto’s printen in een resolutie van 1200×4800 en met het eenvoudige touchscreen kleurendisplay kun je de printer eenvoudig bedienen en instellen. De printer kan ook 25 pagina’s per minuut afdrukken en je kunt er ook foto’s en documenten mee scannen en kopiëren. Het product is eenvoudig draadloos te verbinden via Wi-Fi en de papierlade heeft een capaciteit van 100 vellen.  

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Neemt ruimte in beslag 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Geschikt voor foto’s  
Papierlade met capaciteit van 100 vellen  

8. Canon PIXMA MG2555S: de goedkoopste printer met draad

De Canon PIXMA MG2555S is een van de goedkoopste printers die je kunt kopen en dat is te danken aan het feit dat de printer niet draadloos te verbinden is. Je moet het model dus met een printerkabel aansluiten op een laptop of een PC. De kabel moet je overigens apart bestellen en wordt dus niet meegeleverd. De printer heeft de capaciteit om 25 pagina’s per minuut te printen. In een resolutie van 600×4800 DPI. De papierlade heeft een capaciteit van 60 vellen en een groot voordeel van het model is dat het zeer compact is. 

Voordelen Nadelen 
Zeer compact model Resolutie 600×4800 DPI 
Eenvoudig in gebruik Printerkabel niet meegeleverd 
Print tot 25 pagina’s per minuut  
Papierlade met capaciteit van 60 vellen  

9. Canon PIXMA MG3650S: de goedkoopste witte printer

Wil je geen zwarte kast op of bij je bureau plaatsen en ben je op zoek naar een stijlvolle witte printer? Dan is de Canon PIXMA MG3650S de beste keuze. De printer heeft de capaciteit om 25 pagina’s per minuut in een resolutie van 1200×4800 te printen en je kunt er ook foto’s en documenten mee scannen en kopiëren. De printer is eenvoudig via Wi-Fi te verbinden en heeft een papierlade met een capaciteit van 100 vellen. 

Voordelen Nadelen 
Resolutie 1200×4800 DPI Wit wordt snel vies 
Eenvoudig in gebruik  
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Papierlade met capaciteit van 100  vellen  

10. Epson WorkForce Pro WF-3820DWF: de beste printer voor intensief gebruik

Print, scan of kopieer je vaker belangrijke documenten? Dan is de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF de beste printer die je kunt kopen. De printer is namelijk gebouwd voor intensief gebruik. Je kunt tot 39 pagina’s per minuut in een resolutie van 2400×4800 afdrukken en je kunt er eventueel ook foto’s mee afdrukken. Het product beschikt ook over een handig touchscreen kleurendisplay en je kunt ‘m eenvoudig verbinden via Wi-Fi.  

Voordelen Nadelen 
Resolutie 2400×4800 DPI Configuratie neemt tijd in beslag 
Geschikt voor intensief gebruik Neemt ruimte in beslag 
Draadloos via Wi-Fi te verbinden  
Touchscreen kleurendisplay  

Goedkope printer kopen? 

Je hebt nu een goed beeld van welke goedkope printers je het beste kunt kopen. Heb je vragen over de printers die wij hebben besproken of over printen in het algemeen? Laat dan een reactie achter voor de product specialist. 

Printer kantoor

Veelgestelde vragen 

Welke printer kan ik het beste kopen voor thuis?

De HP DeskJet 2710e is de beste en ook goedkoopste printer voor thuis. Wil je een printer die duurzamer is? Dan is de HP DeskJet 2720e de betere keuze.  

 

Wat is Instant Inkt? 

Instant Inkt is een serviceabonnement van HP waarmee je inkt krijgt opgestuurd als je cartridges bijna leeg zijn. Epson heeft een vergelijkbaar abonnement dat ReadyPrint heet. 

 

Hoeveel kost een goedkope printer? 

Een goedkope printer kost doorgaans tussen de € 45,- en € 75,-. Er zijn uitschieters naar € 100,- tot wel € 150,-, maar deze printers hebben een hogere resolutie en zijn vaak kwalitatief iets beter. 

Stuur dit artikel door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten