Over Techadviseur.nl

Handige producten met een stekker of waar batterijen in zitten, leuke gadgets waar je urenlang mee kunt spelen en elektronicaproducten die het leven simpelweg een stuk leuker en makkelijker maken. Op Techadviseur.nl vind je uitgebreide artikelen en product reviews over elektronica producten die je kunt kopen. Van de nieuwste laptops tot aan de mooiste televisies en van ergonomische muizen en toetsenborden tot aan tablets die voor kinderen geschikt zijn.

Wij volgen de innovaties op de voet en wij kijken altijd reikhalzend uit naar nieuwe producten die ons leven leuker en eenvoudiger maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze bezoekers te helpen bij belangrijke vraagstukken. Zo bieden wij hulp aan bezoekers die overwegen om een nieuw product aan te schaffen of wij helpen hun om reeds aanwezige apparaten weer aan de praat te krijgen. Dus ook voor technische ondersteuning ben je bij Techadviseur.nl aan het juiste adres!

Passie voor elektronicaproducten en techniek

In 2019 werd Techadviseur.nl gelanceerd en sindsdien zijn er honderden artikelen en product reviews verschenen waarin wij de beste en mooiste producten beschrijven en beoordelen. Vanuit onze passie voor elektronicaproducten en techniek is Techadviseur.nl ontstaan. Met het oog om mensen een helpende hand toe te reiken door oplossingen voor problemen en waardevolle informatie over de producten te delen. Wij kijken vooral naar de situaties waarin gebruikers zich bevinden en wij zoeken producten die bij de behoeften en het budget van verschillende doelgroepen aansluiten. Zo krijg je gericht advies om een zo goed mogelijke koop te doen welke past bij jouw situatie.

Ons probleemoplossend vermogen stelt ons in staat om onze bezoekers te helpen bij het oplossen van problemen met de producten die zij reeds in huis hebben staan. Van printers die niet meer willen printen tot aan televisies die niet meer willen updaten en van USB-sticks die niet meer herkend worden tot aan het opnieuw installeren van het besturingssysteem Windows of macOS. Wij hebben voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Zodat jij jouw apparaten niet hoeft te vervangen, maar binnen een handomdraai weer aan de praat krijgt!

Team van specialisten

Het team van Techadviseur.nl bestaat uit een aantal specialisten met kennis en liefde voor tech in de breedste zin van het woord. Binnen hun vakgebied is de passie duidelijk terug te lezen in de teksten, waarmee ze onze bezoekers zowel informeren als enthousiasmeren. Maak kennis met ons team!

 

Paul Hauer

Redactielid en expert op het gebied van audiovisuele oplossingen

Paul is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van consumentenelektronica en heeft in zijn loopbaan bij welbekende bedrijven als verkoper en adviseur gewerkt. Hij vindt alle producten waar een stekker aan vast zit of waar een batterij ingaat interessant en hij heeft zich gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen. Hij is thuis op het gebied van televisies, beamers, soundbars en headsets en hij kan alles vertellen over hoe je het beste content, zoals films, series en televisieprogramma’s het beste kunt consumeren.

Dennis Wolf

Oprichter en expert op het gebied van computers/laptops, software en smart home.

Dennis heeft de opleiding Informatica aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Zoals iedere ICT’er werd hij regelmatig gevraagd om mensen in zijn omgeving te helpen wanneer een printer, tv, laptop of mobiele telefoon het niet deed. Om meer mensen met dezelfde problemen te helpen is hij daarom Techadviseur.nl begonnen. Naast software is hij gek van smart home producten. Hij houdt zich vooral bezig met het testen en reviewen van verschillende producten.

Mandy de Bruijn

Redactielid en expert op het gebied van techniek voor kinderen

Als parttime leerkracht heeft Mandy al jarenlang ervaring in het lesgeven aan kinderen en zij heeft enorm veel kennis van ICT. Een perfecte combinatie als je meer wilt vertellen over techniek die voor kinderen geschikt is. Zij weet precies welke elektronica producten voor kinderen geschikt zijn of ze juist kunnen helpen in hun dagelijkse bezigheden. Naast haar functie als redactielid en parttime leerkracht op de basisschool, is Mandy ook werkzaam als ICT-coach. Ze schrijf dan ook regelmatig artikelen voor het blad Computers op School van EDG Media.

Contact

Bedankt voor het rondkijken op deze pagina! Mocht je contact willen opnemen dan zijn wij bereikbaar via de onderstaande gegevens. 

Techadviseur.nl is onderdeel van Boswolf B.V.
E-mail: [email protected]
Straatnaam: Alexandre Lecocqsingel 36
Postcode: 3543 JE
Plaats: Utrecht
KvK-nummer: 81305737
Telefoonnummer: +31 88 801 0005