Chromebook hoes kopen: dit zijn onze tips

Laptop sleeve

Wanneer je een Chromebook hebt gekocht, wil je deze natuurlijk goed beschermen. Niets is vervelender dan een kras of een deuk, of zelfs een kapotte Chromebook. Maar ook als je laptop niet pas nieuw is, is het verstandig om deze goed te beschermen tegen eventuele valpartijen. Er is genoeg keuze, daarom ontdek je in dit artikel goede Chromebook hoezen tegen lichte of zware stoten en spatwater. Maar eerst wat meer informatie over de hoezen: waar je op moet letten bij het kopen van een laptophoes.

 

De beste hoezen voor Chromebook

Wij hebben de beste hoezen voor Chromebooks voor je uitgezocht en wij hebben een onderscheid gemaakt in hoezen die geschikt zijn voor lichte of zware stoten, bestendig zijn tegen water en iets uitgebreidere hoezen die ook extra opbergvakken hebben;

 

De beste hoezen tegen lichte stoten

 

De beste hoezen tegen zware stoten

 

De beste hoezen tegen regen

 

De beste hoezen met extra opbergvakken

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een Chromebook hoes?

Elke Chromebook hoes is anders, zo verschillen ze per maat, materiaal en kleur of print. Het is verstandig om eerst na te gaan hoe groot de Chromebook hoes moet zijn. Let daarbij vooral op de binnenmaat. Want bij een hoes van 13 inch hoeft niet te betekenen dat jouw laptop er in past, als de 13 inch niet de binnenmaat aangeeft. Je hebt altijd een centimeter marge nodig om je Chrombook in de hoes te kunnen doen.

 

Ga je voor een strakke hoes of met extra opbergruimte?

Als je het fijn vindt om alle accessoires van je laptop bijeen te houden, dan is het slim om op zoek te gaan naar een laptophoes waarbij je extra ruimte hebt. Zo kun je er makkelijk je oplaadkabels in kwijt, maar ook je muis en misschien zelfs wel je externe toetsenbord. Er zijn hoezen te koop met aparte vakken, zodat je meer spullen mee kunt nemen.


Let ook op het materiaal van de Chromebook hoes

Bepaal vooraf waarvoor je de hoes wilt aanschaffen. Moet de hoes je Chromebook beschermen tegen water of reis je veel en heb je dus extra bescherming nodig? Of gebruik je jouw laptop vooral binnenshuis en wil je hem beschermen tegen eventuele krassen?

Qua materiaal heb je de keuze uit leder, vilt, neopreen, polyester, nylon en nog meer. Er zijn dus verschillende opties te vinden, bepaal eerst waar de hoes je laptop tegen moet kunnen beschermen. Zodra je dit hebt besloten, kun je gaan zoeken naar de juiste laptophoes.

 

Chromebook hoes

Chromebook hoezen die beschermen tegen lichte stoten en spatwater

Wanneer je de hoes nodig hebt om je Chromebook tegen lichte stoten en spatwater te beschermen, dan is er genoeg keuze. Daarom staan hieronder vier verschillende Chromebook hoezen uitgelicht die beschermen tegen zachte stoten en spatwater.

 

 

Stuur dit artikel door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten