8 apps om geld te besparen op de boodschappen

Boodschappen app

Boodschappen doen kan voor sommige mensen een hele klus zijn, vooral als je specifiek moet letten op de uitgaven die je maximaal kunt maken. Dit herkennen veel studenten bijvoorbeeld ook wel. Er is tegenwoordig veel mogelijk als het gaat het besparen geld tijdens het doen van de boodschappen. Dat kan erg gemakkelijk zijn, want op deze manier ben je minder geld kwijt aan het doen van jouw boodschappen.

Ben jij zelf iemand die liever geld bespaart op de boodschappen? Dan is het wel zo fijn dat je op de hoogte bent van welke apps er zijn waar je de boodschappen kunt doen, waar je ook nog eens geld mee kunt besparen. Deze ideale apps hebben wij voor je op een rijtje gezet, hierdoor kun jij voordelig je boodschappen doen!

 

Voor wie kunnen deze apps gemakkelijk gebruikt worden?

Het is niet moeilijk om antwoord te geven op de vraag voor wie de app ideaal is om te gebruiken, wij vinden namelijk dat iedereen voordelen heeft van het gebruik van diverse apps om voordelig je boodschappen kunt doen. In sommige gevallen is het misschien nodig om iets meer op je geld te letten dan in andere situaties, bijvoorbeeld als je student bent of niet heel veel inkomen krijgt per maand.

In zulke gevallen is het natuurlijk wel zo ideaal dat er mogelijkheden zijn die jou helpen om voordelig aan je boodschappen te komen, het is ook zonde om meer uit te geven dan eigenlijk nodig is. Daarom zijn de onderstaande apps ideaal om eens uit te proberen!

 

Sjoprz

Om te beginnen vertellen we je eerst iets over de handige app Sjoprz. Dit is een app die precies laat zien in welke winkel de producten die jij nodig hebt, het goedkoopst zijn. Dat is wel zo fijn toch? Maar hoe werkt dit dan precies? Bij deze app voeg je producten toe aan je winkelmandje of heb je zelfs de mogelijkheid om producten te scannen via een streepjescode.

Als je de producten hebt toegevoegd die jij nodig hebt, kun je in een handig overzicht zien waar jij deze boodschappen het voordeligst kunt verkrijgen. Hierbij laat de app zien of je het beste je boodschappen bij dezelfde winkel kunt halen of dat het voordeliger is naar meerdere supermarkten te gaan. Een bijkomend voordeel aan deze app, is dat de app zelfs aan je laat zien of de winkel bij jou in de buurt zit en of er ook aanbiedingen zijn. Deze app is verkrijgbaar voor Android.

Online boodschappen

 

Scoupy

De app Scoupy werkt op een iets andere manier. Hierbij gaat het namelijk om cashback-acties van allerlei supermarktproducten. Dat werkt als volgt: je bekijkt eerst de app voordat je je boodschappen gaat doen om erachter te komen welke acties er beschikbaar zijn. Vervolgens ga je naar de supermarkt toe die deze acties aanbiedt en koop je het product welke in de actie is. Het is belangrijk om de kassabon hiervan mee te nemen, want zonder kassabon kun je geen geld terugkrijgen en dat is natuurlijk enorm zonde.

Je kunt namelijk na het doen van je boodschappen een foto maken van de kassabon, dit doe je via de app. Als je de kassabon erin hebt gezet, krijg je binnen 48 uur het geld terug op je rekening. Houd er wel rekening mee dat je per IBAN-nummer één keer gebruik kunt maken van een cashback-actie en er maar een beperkt aantal worden weggegeven. Je kunt de beschikbaarheid hiervan in de app vinden. Scoupy is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

Scoupy

 

Too Good to Go

Deze app Good to Go werkt volgens een heel leuk en handig concept, ze werken hierbij samen met restaurant en supermarkten om voedselverspilling te voorkomen. Maar wat voor voordelen heeft dit voor jou? Dat zal je je misschien afvragen. Zoals je wellicht begrijpt is het voor deze ondernemers belangrijk de beste maaltijden te serveren of goede producten te verkopen aan de klanten. Hierdoor wordt er veel voedsel weggegooid, wat eigenlijk nog wel gewoon eetbaar is. Dat is eigenlijk enorm zonde, daarom hebben de makers van deze app daar iets op bedacht.

Je kunt met deze app namelijk producten ophalen bij een restaurant of supermarkt bij jou in de buurt, het gaat hierbij om producten die nog gewoon eetbaar zijn. Hierdoor wordt er geen voedsel verspilt en kun jij voordelig genieten van je maaltijd! Het is belangrijk dat je ervan op de hoogte bent dat je de producten niet zelf uit kunt kiezen, maar dat je enkel samengestelde producten meekrijgt die er op dat moment over zijn. Wie weet schuilt er een ultieme verborgen chef-kok in jou en verzin jij de lekkerste maaltijden. Too Good to Go is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

Too Good to Go

 

Reclamefolder App

Ben jij iemand die het wel zo prettig vindt om op de hoogte te zijn van aanbiedingen, maar het misschien niet zo fijn vindt om door die enorme bult folders heen te bladeren? Dan is daar voor jou de ideale oplossing voor bedacht, namelijk door gebruik te maken van de Reclamefolder App. Hierin staan namelijk de folders die jij normaal gesproken in huis krijgt, overzichtelijk en eenvoudig in één handige app. Op deze manier kun je op elk moment bekijken waar jouw favoriete producten in de aanbieding zijn, zodat je deze gelijk op kunt halen en je veel geld kunt besparen. Reclamefolder App is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

Reclamefolder app

 

Pepper.com

Als je benieuwd bent waar je de ideale producten kunt halen voor de laagste prijs, dan is het een heel goed idee om Pepper.com te downloaden. Hier vind je een groot aantal winkels waar je voordelig je boodschappen kunt doen. Dit is een app die eenvoudig werkt via stemmen. Wat kun je je daar nu bij voorstellen? Je stemt met andere mensen op aanbiedingen en hoe meer mensen er positief op stemmen, hoe beter de aanbieding zal zijn. Deze app is niet alleen handig om voordelig je boodschappen te doen, maar is ook nog eens leuk om te gebruiken! Pepper.com is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

Pepper.com

 

IFTTT

Waarschijnlijk vraag je je gelijk al af wat je hiervan moet maken, IFTTT. Waar staat dat eigenlijk voor? IFTTT staat voor If This, Then, That. Maar nu je weet waar het voor staat, weet je natuurlijk nog niet wat voor app het is en wat je ermee kunt doen. Dat zit zo: het is een app waarbij je acties aan elkaar kunt koppelen. Het handige hieraan is, is dat je meldingen kunt krijgen op je telefoon wanneer er iets in de aanbieding is. Maar is het niet hartstikke vervelend om continu meldingen te krijgen? Daar hebben de makers van IFTTT zeker over nagedacht, je kunt namelijk meldingen instellen door aan te geven van welk product jij meldingen wilt ontvangen.

Hierdoor zal jij niet van elke aanbieding een melding krijgen, want het is begrijpelijk dat dat wel enorm vervelend kan zijn. Het is enorm handig dat je aan kunt geven welk product je graag in de aanbieding wilt kopen en je hier een melding van krijgt, want op deze manier hoef jij niet steeds alles folder bij langs te gaan. IFTTT is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

IFTTT

 

Diverse apps van supermarkten

Heb je een favoriete supermarkt of heb je maar een aantal supermarkten bij jou in de buurt? Dan kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om de apps van deze supermarkten zelf te downloaden. Hierin kun jij gemakkelijk zien of de producten die je nodig hebt, in de aanbieding zijn. Je kunt ook altijd meerdere apps downloaden van diverse supermarkten, zo kun je voor jezelf vergelijken waar de producten die jij nodig hebt in de aanbieding zijn.

Boodschappen briefje

 

Slim Koken App

Om gelijk maar even met de deur in huis te vallen, is dit geen app waar je voordelig je boodschappen op kunt vinden. Je zult je misschien afvragen waarom we deze app dan toch benoemen en dat leggen we maar al te graag voor je uit. Het is namelijk een app die er wel voor zorgt dat je geld kunt besparen, maar hoe doe werkt dat dan? Eigenlijk is dat erg simpel. Slim Koken App is er namelijk voor om jou te helpen de lekkerste gerechten te maken van de producten die jij over hebt.

Mogelijk dacht je dat je van deze overgebleven producten niks meer kon maken en laat je het daardoor te lang liggen, waardoor je het uiteindelijk weg moet gooien. Dat is erg zonde en vooral ook erg onnodig. Met deze app kun je van de overgebleven producten namelijk diverse gerechten maken, waar je normaal gesproken niet zo snel op was gekomen. Door deze app verspil je geen voedsel en bespaar je ook nog eens geld, slim toch? Slim Koken is verkrijgbaar voor zowel Android als IOS.

Slim koken

 

De voordelen van het gebruik van apps

We begrijpen dat je niet zomaar allerlei apps gaat downloaden, maar als je voordelig je boodschappen wilt doen, is het wel een enorm goede uitkomst dat deze mogelijkheden er zijn. Je hoeft dan ook niet gelijk alle apps te downloaden, maar het vinden van een passende app voor jou kan makkelijker worden als je op de hoogte bent van het diverse aanbod. Het gebruik van telefoons wordt tegenwoordig steeds meer en makkelijker, daarom is het ook zeker niet verkeerd om een app te downloaden om zo goedkoop mogelijk aan jouw favoriete boodschappen te komen. Het aanbod van deze apps heeft dan ook veel voordelen, zoals:

  • Het besparen van geld door voordelig je boodschappen te doen
  • Altijd een passende app door het brede aanbod aan diverse apps
  • Het voorkomen van voedselverspilling
  • Het vinden van voordelige producten bij jou in de buurt

 

Doe nu voordelig jouw boodschappen!

Nu je op de hoogte bent van welke apps er zijn om voordelig je boodschappen te doen, kun je er natuurlijk voor kiezen om een aantal apps te downloaden of een app waarvan jij denkt dat deze bij je past. Het is misschien niet zo fijn om je hele telefoon vol te hebben staan met allemaal apps voor je boodschappen, maar probeer ze gerust eens uit. Heb je een app geprobeerd waarvan je dacht dat deze ideaal voor je zou werken, maar merk je dat deze toch niet helemaal bij je past?

Probeer dan vooral een andere app, zodat je uiteindelijk de ideale app vindt. Verwijderen kan daarna natuurlijk altijd! Zoals je ziet zijn er genoeg apps en zit er altijd wel eentje tussen die bij je past. We hopen dat je nu beter weet hoe je kunt besparen en geniet vooral van het feit dat jij nu voordelig je boodschappen kunt doen!

 

Stuur dit artikel door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten