Top 5 beste bureaus om te gamen

gaming bureau

Als echte gamer zijn een aantal dingen erg belangrijk: een goede game pc, een goede bureaustoel en een goed gaming bureau. Het kiezen van het juiste gaming bureau is essentieel, voor zowel je gezondheid als je prestaties op het gebied van gamen. Veel gamers vinden het lastig om het juiste bureau te vinden. Gelukkig lees je dit artikel. In dit artikel ga jij namelijk meer lezen over hoe jij het juiste gaming bureau kunt kopen. Daarnaast maak je ook kennis met de beste gaming bureaus van deze tijd. Lees snel verder om daarmee kennis te maken!

Wat is een gaming bureau?

Een gaming bureau is een bureau dat speciaal is ontwikkeld voor gamers. Gamers zitten vaak uren achter elkaar achter een bureau. We weten allemaal dat zitten aan een bureau voor een langere tijd slecht is voor de gezondheid. Door een goed gaming bureau te kopen kun je jouw gezondheid bevorderen. Hierdoor worden jouw game prestaties beter en zul je meer plezier ervaren in het gamen.

Het juiste gaming bureau voor jou, is een gaming bureau dat past bij jouw lengte, gaming set-up en doelen. Door deze eerst in kaart te brengen is het gemakkelijker om het juiste gaming bureau te kopen. Heb jij veel schermen? Dan heb je een groter bureau nodig. Wil jij ook werken aan dit bureau? Dan kunnen lades handig zijn. Wil jij een gescheiden werkplek creëren op jouw game kamer? Dan kan een hoekbureau handig zijn. Stel jezelf deze vragen en neem de tijd om ze te beantwoorden. Zo kun jij namelijk makkelijker het juiste bureau vinden.

 

Wat zijn de voordelen van een gaming bureau?

Het kopen van een gaming bureau – ten opzichte van een standaard bureau – is veel verstandiger voor gamers. Een gaming bureau is namelijk niet hetzelfde als een gewoon bureau. Koop je een gaming bureau? Dan zul je profiteren van de volgende voordelen:

  • Meer verstelmogelijkheden
  • Een unieke uitstraling
  • Mogelijkheid tot het wegwerken van kabels
  • Ergonomische ontwerpen

Een gaming bureau heeft over het algemeen meer verstelmogelijkheden. Vaak kun je een gaming bureau horizontaal en verticaal verstellen. Vooral horizontaal is erg belangrijk. Zoals eerder vermeld is veel zitten slecht voor de gezondheid. Vooral je rug en nek kunnen behoorlijk veel klachten krijgen als je veel zit. Door zitten af te wisselen met staan kun je deze klachten voorkomen.

Naast de verstelmogelijkheden van een gaming bureau zijn gaming bureaus ook enorm stijlvol. Ze hebben een unieke uitstraling, speciaal gemaakt voor de echte gamers. Hierdoor kun je jouw game kamer veranderen in een echte man cave op het gebied van gaming.

Een van de unieke mogelijkheden van een gaming bureau is dat een gaming bureau vaak beschikt over mogelijkheden om kabels weg te werken. Kabels kunnen rommelig worden. Vooral als je meerdere schermen hebt, kan het erg rommelig worden op het bureau. Door de unieke

eigenschappen waarover de meeste gaming bureaus beschikken, is het zeer eenvoudig om deze kabels weg te werken. Dit zorgt voor een overzichtelijk en rustige uitstraling en bevordert de gaming prestaties.

Bij het ontwerpen van gaming bureaus wordt vaak rekening gehouden met het gedrag van een gamer. Een gamer zit veel, een ergonomisch design is daarom zeer belangrijk. Gaming bureaus zijn hier speciaal voor ontworpen en zorgen ervoor dat jij als gamer geen last krijgt van klachten tijdens die lange game sessies. Want we weten allemaal dat deze vaak uren kunnen duren.

 

Waar moet je op letten als je een gaming bureau gaat kopen?

Overweeg je om een gaming bureau te kopen? Dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Als je dit niet doet kan het zomaar zijn dat je een bureau koopt die niet goed bij jouw situatie past en dat zou zonde zijn van je geld. Als je een gaming bureau gaat kopen moet je met name op het volgende letten:

  • Het formaat
  • De prijs
  • De verstelmogelijkheden
  • De reviews
  • Extra opties
  • De kwaliteit

Dit zijn de belangrijke punten waar het om gaat bij het uitzoeken van de beste gaming bureaus. Het formaat is belangrijk, want er moeten genoeg monitors op kunnen. Ook moet het bureau goed passen in de ruimte waar hij komt te staan.

De prijs is – samen met de kwaliteit – erg belangrijk, omdat onnodig te veel betalen niet de bedoeling is. Door goed de verschillende bureaus te analyseren en te kijken naar de mogelijkheden, reviews en opties kun je een goed beeld krijgen over de prijs-kwaliteit verhouding en deze meenemen om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

 

De top 5 beste gaming bureaus

Bij het vinden van het beste gaming bureau moet je met veel dingen rekening houden en dit kan erg lastig zijn. Gelukkig hebben wij een deel van het werk al voor je gedaan. Om het je nog wat gemakkelijker te maken hebben wij een top 5 samengesteld van de beste gaming bureaus van dit moment. Deze top 5 is samengesteld aan de hand van de punten die hierboven staan vermeld. We hebben gekeken naar de reviews, de voor- en nadelen en de prijs-kwaliteit verhouding. Zo kun jij gemakkelijker een keuze maken.

tiener gaming bureau

1. De MIRA home L-vorm; Krachtig, voor een mooie prijs.

De MIRA home is een gaming bureau voor een mooie prijs, met behoorlijk wat opties. Dit bureau is speciaal voor mensen met een wat kleiner budget. Dit betekent echter niet dat deze niet goed is. Deze gaming bureau is vaak verkocht en staat bekend om zijn vele positieve reviews.

VoordelenNadelen
Veel positieve reviewsNiet elektrisch verstelbaar
HoekbureauGeen opbergruimte
Stabiel
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Dit bureau is stabiel en van goede kwaliteit. Het nadeel is dat er geen opbergruimte aanwezig is. Ben jij op zoek naar een goed hoekbureau, maar wil je niet te veel betalen? Kies dan voor de MIRA home L-vorm!

2. 140cm Gaming bureau; Comfortabel bureau met ingebouwde LED verlichting

Dit bureau is echt voor de gamers gemaakt en heeft een zeer goede prijs. Het heeft goede reviews en is geschikt voor mensen met een iets groter budget. Dit bureau is echt voor gamers gemaakt en bevat ingebouwde LED verlichting met afstandsbediening.

VoordelenNadelen
Ingebouwde LED verlichtingGeen opbergruimte
Afstandsbediening
Makkelijk te bedienen
Metalen onderstel

Dit bureau is zeer stevig door het metalen onderstel. De afmetingen van het oppervlak zijn 140×60 centimeter. Dit betekent dat deze qua oppervlakt groot genoeg is voor de meeste gamers. Wil jij een tof gaming bureau met ingebouwde LED verlichting? Kies dan voor het 140cm Gaming Bureau.

3. Zit-Sta Bureau; Veel ruimte en in hoogte verstelbaar

Het Zit-Sta Bureau is een uitstekend bureau voor elke gamer. Dit bureau is verstelbaar in hoogte. Het bureau heeft een afmeting van 120×60 centimeter en is gemaakt van MDF. Het frame is van metaal.

VoordelenNadelen
Elektrisch verstelbaarPrijzig
Verstelbaar tot sta bureauGeen opbergruimte
Makkelijk te bedienen
Makkelijk in elkaar te zetten

Dit bureau is wat duurder dan andere bureaus. Dit gaming bureaus is wel zeer stabiel en erg eenvoudig in elkaar zetten, dat blijkt uit de vele positieve reviews over dit bureau. Spreekt dit jou aan en hecht jij hier veel waarde aan? Kies dan voor dit bureau!

4. De Lian Li DK-04F, koning van de game bureaus

€1.499,00
Op voorraad
Alternate.nl

Dit is de meest luxe optie op het gebied van gaming bureaus uit deze top 5. Voor dit bureau betaal je behoorlijk veel geld, maar je hebt dan ook het beste van het beste. Dit bureau heeft enorm veel opties, zo kun je allerlei externe computer onderdelen in deze tafel verwerken. Het bureau is daarnaast voorzien van koelers, audio aansluitingen, LED strips en nog veel meer.

VoordelenNadelen
Elektrisch verstelbaarAanzienlijk duurder ten opzichte van de rest
Verstelbaar tot sta bureau
Heel veel extra opties
Uniek design

Heb jij voldoende geld te besteden en wil jij een heel systeem bouwen in jouw bureau? Dan is dit de beste optie voor jou!

5. Het RoomForTheNew gaming bureau, de budget optie

Dit bureau is ideaal voor de gamer met een klein budget. Dit bureau is al verkrijgbaar vanaf €215. Dit maakt dit bureau het goedkoopste bureau uit deze top 5. Het bureau heeft verschillende verstelmogelijkheden en is daardoor zeer ergonomisch.

VoordelenNadelen
VerstelbaarLage maximale belasting
Verstelbaar tot sta bureauLage maximale hoogte
Stabiel
Goede reviews

Dit bureau is verstelbaar, maar lang niet zo verstelbaar qua hoogte als andere bureaus uit deze top 5. Het is het ideale bureau voor een basic gamer met laag budget. Een stabiel bureau voor een mooie prijs.

Conclusie

Het vinden van het juiste game bureau kan lastig zijn. Om dit makkelijker te maken begin je met het stellen van de eisen aan jouw specifieke bureau. Vervolgens ga je verschillende bureaus analyseren door te kijken naar de prijs-kwaliteit verhouding, de opties en de reviews. In dit artikel zijn een aantal zeer goede game bureaus beschreven. De keuze is hierdoor nog makkelijker gemaakt. Heb jij al een game bureau of heb jij nog tips voor onze lezers als het gaat om het uitzoeken van een game bureau? Laat dan even een reactie onder dit artikel achter. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met game bureaus!

Stuur dit artikel door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten